Rólunk – About Us

A weboldal működéséről egy kis leírás…  

 

Fényképes beszámolókat adunk eseményekről és érdekességekről, tevékenységeinkről. Célunk a tudósítás, a szórakoztatás, a figyelem felkeltése.  Egyes esetekben az adott rendezvény, helyszín, stb népszerűsítése is – már amennyit ehhez a magunk részéről hozzá tudunk tenni. Mindezt úgy, hogy a puszta tényeken kívül néha különleges perspektívákat és részleteket is mutassunk. Leginkább hobbiból fotózunk, de bármit vállalunk, azaz felkéréseknek is nagyon szívesen eleget teszünk.

Reméljük sikerül esztétikailag és tartalmilag is méltó körülményeket biztosítani a képek és a felhasználók számára egyaránt. A weboldalainkonSzPortfotók és SzPortfotók Galériák  ) látható tartalmak nyilvánosak, elsősorban a tájékoztatást szolgálják.  
Az egyes posztok/albumok, mint azokon belül a képek külön-külön is megoszthatóak, például az erre a célra beépített funkciókkal.

Egyéb felhasználás nem engedélyezett.

Bármilyen kérdéssel, észrevétellel forduljon mindenki bizalommal hozzánk, igyekszünk a legrövidebb időn belül megnyugtató módon válaszolni.
Jó szórakozást mindenkinek !

 

 

 

 

 

 

About SzPortfotók website…

 

We produce photo reports of events and interesting things, as well as our activities. We try to ensure worthy conditions for the images and for the visitors alike, hopefully it will succeed.

The contents on our websites ( SzPortfotók and SzPortfotók Galériák ) are publicOn both sites you can share the posts/photos with just few clicks with the built-in functions.

No other use is allowed.

If there are any questions,  contact us for all confidence, we try to answer as soon as possible in a reassuring way.
Have fun.