Rólunk – About Us

A weboldal működéséről egy kis leírás…  

 

Fényképes beszámolókat adunk eseményekről és érdekességekről, tevékenységeinkről. Célunk a tudósítás, a szórakoztatás, a figyelem felkeltése.  Egyes esetekben az adott rendezvény, helyszín, stb népszerűsítése is – már amennyit ehhez a magunk részéről hozzá tudunk tenni. Mindezt úgy, hogy a puszta tényeken kívül néha különleges perspektívákat és részleteket is mutassunk. Leginkább hobbiból fotózunk, de bármit vállalunk, azaz felkéréseknek is nagyon szívesen eleget teszünk.

Reméljük sikerül esztétikailag és tartalmilag is méltó körülményeket biztosítani a képek és a felhasználók számára egyaránt. Weboldalainkon (SzPortfotók és SzPortfotók Galériák) több tízezer fotó látható, az 1 éven belüli képgalériák egy része csak regisztrált* felhasználók számára érhető el, a régebbi felvételek mindenki számára hozzáférhetőek. Bármelyik fotó rendkívül egyszerűen, pár kattintással letölthető****, illetve minimális összegért meg is vásárolható** eredeti méretben, vízjel nélkül. Ezen kívül úgy az egyes posztok/albumok, mint azokon belül a képek külön-külön is tetszőlegesen megoszthatóak, amit nagy örömmel veszünk.

A képek további használatánál minden esetben kérjük alkalmazni a  “Fotó : SzPortfotók”, Facebookon és Instagramon “Fotó: @szportfotok” megjelölést (a képen vagy a poszt szövegében).

Az oldalra feltöltött valamennyi fotó szerzői jogok védelme alatt áll, azok további felhasználása csak a kép egységének meghagyásával (azaz TILOS A SCREENSHOT és az egyéni szerkesztgetés, vagyis a képek minőségének rontása) lehetséges. Az engedély nélküli és jogszerűtlen használat szankciókat*** vonhat maga után.

Az “előfizetési díjak” a működésünk támogatását, a folyamatosság fennmaradását szolgálják. A weboldal fenntartása, az utazások, az utómunkák, az egyéb kapcsolódó folyó kiadások mellett a megfelelő szintű és minőségű felszerelés beszerzése összességében akkora tételt jelentenek, amely önerőből sajnos nem oldható meg. Köszönjük, ha ebben a tekintetben is megtisztel minket a figyelmével és bizalmával!

Bármilyen kérdéssel, észrevétellel forduljon mindenki bizalommal hozzánk, igyekszünk a legrövidebb időn belül megnyugtató módon válaszolni.
Jó szórakozást mindenkinek !

 

 

*A Tagok Regisztrációjáról :
Először ki kell választani a tagság szintjét, 5 kategória érhető el :

1. 1 hetes – Hetijegy, ennek díja 500 Ft/7nap
2. Havi szintű egyszerű – Tag, ennek díja  1000  Ft/30 nap helyett most 40 nap
3. Negyedéves – Bronz Tagság, ennek díja  2500  Ft/90 nap helyett most 120 nap
4. Féléves – Ezüst Tagság, ennek díja  4500  Ft/180 nap helyett most 240 nap
5. Éves – Arany Tagság, ennek díja  8000  Ft/365 nap helyett most 480 nap.
Az egyes tagsági szintek mellett lévő “Megvásárolom” gombra kattintva lehet tovább lépni, amely átirányít a szolgáltató oldalára. PayPal (és ezen belül bankkártyás) fizetés elérhető.
A sikeres fizetés után e-mail értesítést kap mindenki (a SPAM mappát is ellenőrizni kell), amely tartalmazza regisztrációs adatokat (felhasználónév, e-mail cím, ideiglenes jelszó, bejelentkezési link, segítség az oldal használatához link). A kapott adatokkal azonnal be is lehet jelentkezni, a hozzáférés mindkét weboldalunkra – SzPortfotók és SzPortfotók Galériák – érvényes lesz. A regisztrációval Ön a felhasználói feltételeinket elfogadja.

2018. január 1.-től Ingyenes Próba tagság is választható (2 nap). Az űrlapon felhasználói nevet, e-mail címet (GMAIL ajánlott), jelszót és valódi nevet kell megadni, majd a Felhasználói feltételek elfogadása és a “Nem vagyok robot” opció bejelölése után a “Regisztráció” gomb. Kérjük valós adatokat adjon meg mindenki, akinél a felhasználónév, rendes név és az e-mail cím semmilyen szinkront nem mutat, azt fiktívnek tekintjük és nem a regisztrációja nem lesz jóváhagyva. Az adminisztrátori jóváhagyás legfeljebb 1-2 órát vesz igénybe. Mindenki kap megerősítő e-mailt a regisztráció részleteivel és a kapcsolódó linkekkel,  majd be is lehet jelentkezni.

A fiókok egyéni használtra vannak, a kollektív jellegű felhasználást szankcionálni fogjuk.

A regisztrált felhasználó felkerül a Hírlevél listára, hogy első kézből értesülhessen minden fontos mozzanatról.

 

CSATLAKOZZ

 

**A képvásárlás menete :
A kiválasztott képen (akár mozaik nézetben, akár a vetítőben) látható bevásárlókocsi ikonra kell kattintani, majd a kis négyzetbe a pipát betenni, utána az “Add to cart” gomb. Ezt tetszőleges számú képpel meg lehet tenni akár különböző albumokból is. A böngészés végén – vagy akár közben bármikor -át lehet tekinteni a kosár tartalmát a “View cart” gombra kattintva, illetve a “Képvásárlás-Checkout” menüpontban.

Adott esetben a kiválasztott képek az “Empty cart” (a kosár kiürítése) vagy a “Remove” (az adott elem eltávolítása) gombra kattintva törölhetőek a kosárból, ha valaki meggondolná magát, vagy véletlenül másik képet tett bele, mint amit akart.

A folyamat befejezése :
A “Paypal Express Checkout” gombra kattintva lehet fizetni, PayPal (és ezen belül bankkártyás) fizetés elérhető. A feltételeket el kell fogadni, a mail címet kell megadni (de az lehetőleg GMAIL legyen), majd “Checkout” gomb, amely átirányít a PayPal oldalára. Mindenki kap megerősítő e-mailt, amiben tételesen fel lesznek sorolva a megvásárolt képek, amelyek nagyon rövid időn belül meg fognak érkezni a fizetésnél megadott e-mail címre, eredeti méretben és vízjel nélkül. A képek ára egységesen 250 Ft/db.

Ezeket a funkciókat mindenki kipróbálhatja az ingyenes galériák nézegetése közben regisztráció nélkül is…

Részletes leírás a vásárlás menetéről mintaképekkel ITT….

 


*** Szankciók engedély nélküli és jogszerűtlen használat esetén:

1. alkalommal udvarias figyelmeztetés a jogszerűtlen felhasználás beszüntetésére és az esetleges hiányosságok pótlására.

2. alkalommal határozottabb figyelmeztetés a jogszerűtlen felhasználás beszüntetésére és az esetleges hiányosságok pótlására, továbbá a fiók 1 hetes felfüggesztése.

3. alkalommal tényszerű közlés, hogy a sorozatos jogszerűtlen felhasználás miatt a felhasználói fiók határozatlan időre felfüggesztésre került.

 


****Segítség a
 képek nézegetéséhez, megosztásához, letöltéséhez

Standard eszközökön (laptop, asztali gép) a képek 4 különböző nézetben tekinthetőek meg. Alapértelmezésben a mozaik nézet látható. Ha a képen a bevásárlókocsira kattint valaki, akkor értelemszerűen az a folyamat indul el. A kép bármely egyéb részére kattintva pedig a vetítő nyílik meg. A vetítő nézetben a képek alján eszköztár is található (ezt be lehet zárni, illetve újra megnyitni). Ha az egér mutatóját az ikonok fölé visszük, meg fog jelenni, hogy melyik gombnak mi  a funkciója. Innen megosztás is választható, és további két nézet nyitható. A teljes képernyős nézet (balról a második ikon) és az eredeti méret (jobbról a második ikon), utóbbi nézetben nagyítani is lehet. Mind a 4 nézetben le lehet tölteni az adott képet, jobb egér a képre és a kis menüben “Kép mentése más néven”. A mozaik nézetből lehet rögtön az eredeti méretre is ugrani, a mozaikra jobb egér, majd a kis menüben a “Megnyitás új lapon” pontot kell választani. A vetítőből, a teljes képernyős módból, illetve a véletlenül elindított vásárlási folyamatból az ESC gombbal vagy bezáró ikonnal (x) lehet kilépni. Az eredeti méret eleve külön lapon nyílik meg, azt csupán be kell zárni.

Mobil eszközökön (telefon, tablet) nagyban hasonlítanak a dolgok a fentiekhez, akadnak azonban lényeges különbségek is. Alapértelmezésben itt is a mozaik nézet látható. A kép közepére koppintva a vásárlási folyamat indul el, a kép bármely egyéb részére rányomva pedig a vetítő nyílik meg. A vetítő nézetben az adott eszköz kijelzőjének méretétől függően jellemzően a teljes képernyőre váltásra nincs lehetőség, az a gomb ilyenkor nem is látható a funkciógombok között. Ez a kép eszköztár itt is elrejthető és újra megnyitható is. Az eredeti méretre szintén jobbról a második gombbal lehet váltani, ebben lehet nagyítani is a szokásos módon, azaz két ujjal. A helyi menüt a kép egy tetszőleges pontjára való folyamatos nyomással lehet előhozni mindhárom nézetben (mozaik, vetítő, eredeti), ebben pedig a letöltésen kívül megosztás is választható, méghozzá gyakorlatilag bármilyen platformra. Ezeken az eszközökön is lehet a mozaik nézetről egyből az eredeti méretre váltani, a kis menüben a “Megnyitás új lapon” pontot kell választani. A vetítő nézetet bezárni viszont csak a kis (x)-el lehet, az eredeti méret ezeken az eszközökön is eleve új lapon nyílik meg a vetítőből is. További részletes segítség mobilos böngészéshez  ITT .

 

*****Az általunk közzétett képekről…
Az általunk közzétett képek elkészítéséhez és publikálásához minden törvényi és egyéb felhatalmazással rendelkezünk, amelyek egyben a szerzői jogok teljes körű ránk ruházását is jelentik. Mindezek ellenére természetesen bárki kérheti tőlünk egy-egy felvétel törlését a szportfotok@gmail.com címre írt levélben, ha a személyiségi jogai alapján azt valamilyen okból sérelmesnek találja. Külön büszkék vagyunk arra, hogy az általunk eddig bármely platformon valaha közreadott több százezer felvétel közül tízezrelékben sem mérhető ilyen jellegű kérés érkezett hozzánk.

 

FONTOS !!!! Minden egyes művelet után, amikor feliratkozik, regisztrál, vásárol, letölteni akar,  stb, stb valaki,  mindig ellenőrizze a SPAM és PROMÓCIÓK mappáját is az e-mail fiókjában !!!!

 

 


 

About SzPortfotók website…

 

We produce photo reports of events and interesting things, as well as our activities. We try to ensure worthy conditions for the images and for the visitors alike, hopefully it will succeed. On our websites ( SzPortfotók and SzPortfotók Galériák ) tens of thousands of photos can be seen, some of the galleries within 1 year are only available to registered* users, and older shots are available for everyone. On both sites you can download**** the photos with just few clicks or buy** the pictures separately for a minimum amount, at original size without watermark. In addition you could share the post/albums or even the images individually everywhere very simple, we will proud and thankful for this.

Please use the following mark (on the picture or in the post’s text) when using the images :
“Photo : SzPortfotók”, on the Facebook and on the Instagram “Photo: @szportfotok” .

All photos uploaded to the site are protected by copyright laws, and may only be used for other purposes only by leaving the unit of the image (alias NO SCREENSHOTS, no custom editing of the pictures because of weakenig the quality of the images). Unauthorized and unlawful use may result sanctions*** or in more severe cases legal proceedings.

If there are any questions,  contact us for all confidence, we try to answer as soon as possible in a reassuring way.
Have fun.

 

 

*About the Users Registration
First you have to choose the level of the membership, 5 levels available.

1. Weekly ticket, the price is now just  500   HUF/7 days
2. Simple/Monthly – Member, the price is now just  1000  HUF/30 days  40 days
3. Bronze Member, the price is now just  2500   HUF/90 days  120 days
4. Silver Member, the price is now just  4500  HUF/180 days  240 days
5. Gold Member, the price is now just  8000   HUF/365 days  480 days.
Hit the “Megvásárolom” (BUY NOW) button next to the chosen level, you will be redirected to the PayPal page, Paypal (and credit/debit card) available.
After succesful checkout you will receive an email (please check the SPAM folder too) which includes the registration information (username, email address, temporary password, login link, help link for site use). You can login immediately with the received information, the access will be valid to both – SzPortfotók and SzPortfotók Galériák – of our websites. By registering you agree to our Terms and Conditions.

Free trial embership available (2 days) from the 1st of January 2018, if you want some insider information about how the website looks like. You have to set your username,  e-mail address (GMAIL account recommended), your password and your real name. After you finished filling the fields, you have accept our Terms and Conditions and check the “I am not robot” box, then hit the “Regisztráció” button. Please provide real information, anyone whose username, normal name, and email address does not show any sync, will be considered as fictitious and your registration will not be approved. The Administrator’s approval takes up to 1-2 hours. Everyone will receive a confirmation mail with the details of the registration and the related links.

Accounts are for personal use only, we will penalize the collective use.

All registered users will be added to our Newsletter list, so you can pick up information about important moves at first.

 

JOIN US

 

**About purchasing pictures…
Click the ecommerce icon on the picture in any view. Check the box and “Add to cart”. You could choose as many pictures as you wish from different albums. You could check the content of your shopping cart anytime hitting the “View cart” button, or at the  “Képvásárlás-Checkout” menu.

In some cases hit the “Empty cart” or the “Remove” button if you change your mind, or you accidentally add wrong picture to the cart.

At the end of purchasing you have to do this :
Click the “Paypal Express Checkout” button, PayPal (and credit/debit card) available. You have to accept the terms & conditions and set your mail address (GMAIL account recommended), then hit the “Checkout” button, you will be redirected to the PayPal page. After successful Checkout you will receive a comfirmation mail with the details of the order, which photos arrives at the e-mail address specified in the payment in a very short time, in its original size and without a watermark. Each picture has the same price 250 HUF per piece.

In free galleries, these features can be tested without registration

See the detailed description of how to buy pictures with illustration images HERE…

 

***Sanctions for unauthorized and unlawful use

1. case we will warn you politely to stop unlawful use and to compensate for the deficiencies.

2. case a more specific warning to stop unlawful use and to compensate for the deficiencies, and we will suspend the account for 1 week.

3. case factually we’ll let you know that the user account has been suspended for an unlimited period due to serial unlawful use.

 

****Help with downloading pictures
Clicking on the picture in mosaic view, the lightbox will be open. Here, on mobile devices, after a longer press the center of the image, then in the popup menu will need to select “Download Image” function. On standard devices we recommend the traditional method, that is, right mouse click and in the local menu “Save Image As”. All this works in the same way if someone in the lightbox view first chooses to view the image in full size (the second icon from the right on the toolbar) and then wants to download it.
More detailed help for mobile browsing  HERE .

 

 

IMPORTANT !!!! After each movement when someone subscribing, signing up,  or purchasing, downloading pictures, etc., etc., always check the SPAM and PROMOTIONS folder in your email account !!!!