ÚJDONSÁG – VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG !!!

 

Több hetes kemény és fáradtságos munkával valamennyi korábban feltöltött galériába integráltuk a vásárlási funkciót/lehetőséget.
Ennek lényegéről és működéséről az alábbi linken olvashat mindenki bővebben :  Rólunk

A módosításokra alapvetően a látogatók jobb minőségű kiszolgálása érdekében került sor. A közösségi oldalakra feltöltött képek rendszerint nagyon megsínylik az ottani képkezelők automatikus konverzióját, emiatt azok gyakorlatilag alkalmatlanok a további érdemi használatra, így például egy újabb helyre, felületre való elhelyezésre.

Az általunk most beüzemelt rendszer remélhetően megoldja ezt a problémát, beleértve például ha valaki az Instagramra vagy bármilyen egyéb platformra szeretne posztolni tőlünk származó felvételt, azon túlmenően, hogy bővíti a felhasználók lehetőségeit.

További újdonság, hogy elindítottuk a regisztrációhoz kötött aloldalunkat a “SzPortfotók Galériák”-at is, amely mindenben hasonlít ehhez az oldalhoz. Az új weboldallal a következő linken lehet elkezdeni az ismerkedést…         SzPortfotók Galériák weboldal

A SzPortfotók Galériák egyelőre teszt üzemmódban működik, de már minden funkció aktív ott is, leszámítva a tagok regisztrációját. Természetesen a csatlakozási lehetőséget is azonnal megnyitjuk, amint mindent rendben találunk és valódi tartalmakat töltünk fel oda is, a tagság díja egyébként havi szinten egy olcsóbb kávé vagy egy buszjegy ára lesz majd.
Az új oldal működéséről itt olvashatnak bővebben :    a “Galériák” működéséről

Értelemszerűen a főoldal a jövőben elsősorban promóciós célokat szolgál majd, a közösségi felületeinkhez hasonlóan.

Reméljük az új lehetőségek és funkciók elnyerik a követőink tetszését, nagy örömmel fogja mindenki használni azokat, valamint tovább is adják ezt a hírt.

Jó szórakozást mindenkinek !

 

Első lépés – first step

 

A befejezés lépései (1) – finishing the procedure (1)

 

A befejezés lépései (2) – finishing the procedure (2)